Известие

Collapse
No announcement yet.

Радар детектор

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Радар детектор

Колеги имам желание да си взема радар детектор, но не искам пепелника ми да стои постоянно отворен и да го включвам и изключвам всеки пат. Та въпроса ми е как да го вържа така че като запаля колата сам да се включва? Има ли място където може да се скрие но така че да не ми пречи на сигнала
    P.S. Честита Баба Марта!

На скоро правихме това упражнение с тоците в едно "Дискавъри". Отрязахме оригиналното жак-че, запоихме го за многожилен 0,5 мм2 и го свързахме директно за предпазител, който се изключва от контактния ключ.
    С "криенето" обаче едно приятелче дето разбира тия неща ме светна, че за да работи коректно джаджата трябва да си е на предния джам. Към моя има една брошурка, в която пише, че устройството е създадено да известява, че някой се опитва нещо да прави спрямо мен и колата ми, не смущава по никакъв начин полицейските радари и това съответства на правата ми, описани в хартата за правата на човека. Във всеки случай до сега не съм имал никакви проблеми с органите на КАТ.
    AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

И аз до колкото четох, за да е ефикасен радар детектора трябва да е на предното стъкло. А относно органите на кат...не ме притесняват те а това че възможността да ми разбият колата заради радара е голяма Мерси за бързия отговор

Comment

Ми той се сваля от стойката за по-малко от секунда, освен това в града лично аз не го включвам, `щото пищи на сотове, охранителни камери и т.н. - направо може да те направи луд, а аз взех,че си купих "говорящ"...
        AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Какъв в твоя модел? Аз съм се спрял на cobra esd 8200 горе долу на прилична цена и до колкото знам има и някакъв вид градски режим

Comment

най-лесно се взима захранване горе от плафона.
            точка

Comment

Аз моят радар-детектор съм го вързал на клемита на запалката и кабела минавапод корите и съответно не се вижда.Относно обхвата му съм се убедил,че трябва да е директно на стъклото.Пробвал съм на 146 да го поставя на мястото на плафона но лови много по слабо.Задължително си ги сваляйте от колите на мен ми откраднаха 3 досега.Успех

Comment

Освен захранване от плафона - целия радар може да се настани там. Ето тук колега е описал как го е реализирал доста добре.
                Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark

Comment

Мерси колега...сега дилемата е дали да си взема от тези руските радари или кобра....много различни мнения изчетох и сега не мога да взема решение

Comment

Аз бих си избрал Whistler примерно модела им XTR555
                    Задължително гледай да има POP функция радар детектора ти.
                    sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Ако все още те интересува има кабели които се връзват направо към инсталацията. И радара се изключва от кабела, така няма нужда да седи постоянно на стъклото ти. А относно полицаите няма защо да се притесняваш. Радарите не са забранени. Забранено е използването на съоръжения които смущават техните радари. Ако не си си взел радар пиши. С това се занимавам.

Comment

Първоначално публикувано от Milena_D Покажи съобщение
                        Ако все още те интересува има кабели които се връзват направо към инсталацията. И радара се изключва от кабела, така няма нужда да седи постоянно на стъклото ти. А относно полицаите няма защо да се притесняваш. Радарите не са забранени. Забранено е използването на съоръжения които смущават техните радари. Ако не си си взел радар пиши. С това се занимавам.
                        Общо взето се отказах.....защото бях взел един Cobra ESD 8200 или нещо такова....останах безкрайно недоволен...минах покрай 4-5 патрулки.....нито един пат не почна да пилка предварително....започваше да пилка вече като съм до тях....предполагам че за да се получи желания ефект трябва да вложа доста повече пари а на мен сякаш че не ми се дават Мерси за предложението.
                        Поздрави

Comment

За хубав детектор повече парички, виждал съм много добро изпълнение във едно бмв е46 скрит в плафона и се пуска с бутончето за крушката.

Comment

Първоначално публикувано от Milena_D Покажи съобщение
                            Инетересно ми е да приложиш схема за това свързване с тези кабели? Да се опитам да си го направя така.
                            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Какви са впечатленията ви от тези устройства? Подариха ми наскоро един Wistler и засича от 1-2км, но има случай, когато радара се пуска като доближа патрулката и тогава няма измъкване...

Comment

Working...
                              X